• V O L L E D I G  V E R P A K T
    V O L L E D I G V E R P A K T
  • K W A L I T E I T
    K W A L I T E I T

Wat wij voor u kunnen betekenen

some image

Flower Valley is gespecialiseerd in het verwerken van een kwalitatief bovengemiddeld Retailassortiment waarbij ook goed met een rijper product omgegaan kan worden. Wij verpakken zowel mono- als Rainbow boeketten en combinaties daarvan in emmers, precona's en dozen.

Voor het verpakken maken wij gebruik van een modern machinepark, bestaande uit zes boeketlijnen, waarvan er drie zijn uitgerust met een Terra inhoesmachine. Via het end-off-line systeem worden de verpakte boeketten direct naar de koelcel getransporteerd, alwaar ze worden gepelletiseerd. Dit om het product maximaal gekoeld te houden.

Flower Valley stelt zich ten doel om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct af te leveren. Om dit te borgen beschikken we over een aantal certificeringen, te weten:

- TOPS

- SMETA

- Chain of Custody

- ETI

- MPS GAP

Wij werken met een scherp kwaliteitsteam dat continue kwaliteit checks uitvoert, zowel aan de lijn als in de koelcellen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een geautomatiseerd track-and-trace systeem gebaseerd op het scannen van  alle in- en uitgaande product stromen.